Films, series, reviews, recensies en opinies

 
Random Article


 
Check:
 

 

Like The Babymakers
Like Budg.nl

The Babymakers

 
babymakers_ver3_xlg
babymakers_ver3_xlg
babymakers_ver3_xlg

 
Kort overzicht
 

Release date: 27 June 2013
 
Lengte van de film: 95 min
 
Genre:
 
Regisseur:
 
Acteurs: ,
 
IMDB Cijfer:
 
Regie
6.0


 
Verhaal
3.0


 
Acteerprestatie
5.0


 
Score
4.0


 
Total Score
4.5
4.5/10


User Rating
4 total ratings

 

Goed gedaan


• Olivia Munn

Kan beter


• Flauwe humor
• Weinig chemie tussen de karakters


In het kort..

Een stel dat kinderen probeert te krijgen gaat wel heel ver om dit voor elkaar te krijgen.

1
Posted 26/06/2013 by

 
Lees het volledige artikel
 
 

Ik ben een groot fan van de Judd Apatow films,  grove volwassen humor, maar wel met personages die tot de verbeelding spreken en waar je je mee kan identificeren. In dit genre van komedies komen niet veel films uit, dus ik hoop dat met The Babymakers dit genre wat uitgebreid kan worden.

In de hoofdrollen vinden we Olivia Munn en Paul Schneider, Schneider kun je kennen uit Parks and Recreations, en Munn verbaasde vorig jaar positief met haar rol in de HBO serie The Newsroom.  Ze spelen een stel dat na 3 jaar huwelijk toe is aan kinderen, alleen wil dat niet echt lukken. De eerste 15 minuten van de film zet de toon, door redelijk hard taalgebruik en een paar leuke grappen. Iedereen heeft advies voor het stel, wat af en toe leuke scenes oplevert.  Maar na die 15 minuten waren de schrijvers blijkbaar door de grappen heen en zullen waarschijnlijk geschrokken zijn toen ze erachter kwamen dat ze nog een hele film moesten vullen.

Het karakter van Schneider beseft dat hij jaren geleden sperma heeft gedoneerd, en dat kan hij nu goed gebruiken.  Probleem is, dat zijn laatste sperma verkocht is en nog maar een paar dagen in de spermabank aanwezig is. Hij doet dan wat elk weldenkend mens zou doen op dat moment, inderdaad, de spermabank beroven..

Vanaf daar wordt elke flauwe grap over sperma die je maar kan verzinnen uit de kast getrokken. Het is allemaal zo flauw en voorspelbaar dat er nauwelijks nog een glimlach af kan. Het helpt allemaal ook niet dat Munn en Schneider totaal geen chemie hebben, afzonderlijk leveren ze prima acteerprestaties af, maar ik geloofde geen moment dat deze 2 al jaren dolverliefd en getrouwd waren.  De sfeer van het eerste kwartier komt nooit meer terug, en ik was eerlijk gezegd blij dat de film was afgelopen.

Wil je reageren of jouw mening laten horen over dit onderwerp? Laat je reactie hieronder achter in de comment section. Wij horen graag van je! Volg ons op Twitter en FB, er komen nog zoveel goede reviews die je gaan interesseren!


Arjen

 
Avatar of Arjen
Project Engineer bij dag, film en serie liefhebber bij nacht. En dan tussendoor lekker op reis.


Een Reactie


 1. Avatar of Bas
   
  Bas
  4.0

  Wat een slechte film inderdaad, de ene clichés naar de andere. En dan zou je zeggen, dan moet je niet naar een komedie gaan. Maar deze film had na de eerste 10 minuten niks meer met komedie te maken, de grappen waren op en werd het gewoon een pijnlijke resterende 85 minuten.

    Graag eerst inloggen alvorens te reageren