Films, series, reviews, recensies en opinies

 
Random Article


 
Check:
 

 

Like World War Z
Like Budg.nl

World War Z

 
worldwarzbrad
worldwarzbrad
worldwarzbrad

 
Kort overzicht
 

Release date: 4 Juli 2013
 
Lengte van de film: 116 minuten
 
Verhaallijn: Gerry Lane (Brad Pitt) is een ex-VN medewerker en word ingezet om een zombiepandemie te stoppen. De zombiepandemie is zo enorm omvangrijk dat het vrijwel een onmogelijke opgave lijkt.
 
Filmstudio: Apparatus Productions, GK Films, Plan B Entertainment
 
Genre: , ,
 
Regisseur:
 
Acteurs: , ,
 
IMDB Cijfer:
 
Regie
8.0


 
Verhaal
8.3


 
Acteerprestatie
7.0


 
Score
8.3


 
Total Score
7.9
7.9/10


User Rating
1 total rating

 

Goed gedaan


• Special Effects
• Goede stunts
• Verhaallijn

Kan beter


• Open einde. Komt er nog een deel 2?


In het kort..

Nadat ik de trailer had gezien, had ik zoiets van: Film lijkt me wel oke, zombies zijn niet echt mijn ding. Maar aan de andere kant triggerde de film mij wel dus besloot ik om naar de bioscoop te gaan. De film bouwt de eerste paar minuten rustig op en vervolgens is het één en [...]

1
Posted 02/07/2013 by

 
Lees het volledige artikel
 
 

Nadat ik de trailer had gezien, had ik zoiets van: Film lijkt me wel oke, zombies zijn niet echt mijn ding. Maar aan de andere kant triggerde de film mij wel dus besloot ik om naar de bioscoop te gaan. De film bouwt de eerste paar minuten rustig op en vervolgens is het één en al actie. Ik zat op het puntje van mijn stoel. De film gaat over een virus dat is uitgebroken en ze weten in eerste instantie niet wat voor virus het is.Vervolgens komen ze erachter dat het een zombiepandemie is en vragen Gerry Lane (Brad pitt) om hulp. Hij was voorheen al werkzaam bij de VN maar stopte om meer tijd door te brengen met zijn gezin. Zijn gezin wordt in veiligheid gebracht zolang hij voor de VN werkt. Hij reist de wereld rond  in een race tegen de klok om de zombies te stoppen en zijn gezin veilig te houden.

Er zijn de laatste tijd meerdere zombiefilms uitgebracht maar deze film is toch wel van een ander kaliber. Er zit veel actie in en goede uitgevoerde stunts.  De cast was bij mij niet heel erg bekend, op Brad Pitt na maar ze vielen zeker niet tegen. Ook leuk om te zien dat Nederlanders het goed doen in het buitenland. Michiel Huisman heeft een kleine rol. De Nederlandse documentairemaker en producent Ludi Boeken heeft  een grotere rol en houdt zich goed staande naast Brad Pitt. Ook al hou je niet van zombiefilms maar wel van actiefilms, dan is dit zeker een aanrader. Van mij krijgt de film dan ook een 8!

Wil je reageren of jouw mening laten horen over dit onderwerp? Laat je reactie hieronder achter in de comment section. Wij horen graag van je! Volg ons op Twitter en FB, er komen nog zoveel goede reviews die je gaan interesseren!


Annelies

 
Avatar of Annelies


Een ReactieGraag eerst inloggen alvorens te reageren