Films, series, reviews, recensies en opinies

 
Random Article


 
Check:
 

 

Like Vacatures bij Budg.nl
Like Budg.nl

Vacatures bij Budg.nl

Vacatures bij de mediawebsite Budg.nl

Ben jij helemaal gek van films, series en/of muziek? Wij zijn op zoek naar schrijvers/recensisten die graag hun mening laten horen en graag hun steentje bij dragen aan onze media community. Je moet wat te vertellen hebben, een gezonde dosis kennis hebben van het onderwerp waarover je praat en vooral zin hebben om te schrijven over de laatste films, series of muziek releases!

Wordt member van Budg.nl en maak je aanwezigheid bekend door goede reacties te schrijven, in overleg met @bas of @arjen zal je een aantal recensies schrijven. Wij horen graag van je!

Gratis naar de film?
Dat is mogelijk via Budg.nl! Voor elke sneak film vertoning in Nederland bieden wij een gratis kaartje aan. Wij verwachten na de sneak wel een recensie van je die wij op onze website plaatsen. Wij hebben afspraken met diverse bioscopen in Nederland waardoor wij dit aan kunnen bieden. Om hiervoor in aanmerking te komen zal je eerst een review moeten schrijven over een film of serie om je kunde te bewijzen. Check de andere reviews om te zien wat de bedoeling van zo’n review is.

Wordt member van Budg.nl en neem contact op met @bas om gebruik te maken van dit aanbod!